sarilait

Etsivätoimisto Nekala

Huomasin, että Sirpa Asko-Seljavaaralla on ollut pulmia avaintensa kanssa. Pulmia on ollut minullakin. Onneksi meillä täällä Tampereella on apu lähellä. Päätin kääntyä pulmineni  Etsivätoimisto Nekalan puoleen.

Lähetin näille alan ammattilaisille seuraanvanlaisen viestin:

Joskus teinityttönä onnistuin hukkamaan avaimeni. Käytännössä koko huusholli käännettiin ylösalaisin, jotta kyseiset avaimet löytyisivät. Eihän niitä avaimia löytynyt, joten minulle teetettiin uusi avain. Joskus kyseisen haku-epsodin jälkeen sit aloin siivoilla huonettani ja sattumalta tartuin kiinni sukkahousuihini. Kuului tuttu kilinä ja sieltä sukkahousujen kärkiosasta ne avaimeni sit loppujen lopuksi löytyivät. 

 

Vuosia myöhemmin, saavutettuani jo varttuneen ja kokekeen naisen aseman ja saatuani silmäkulmaani tietynlaisen pilkkeen, törmäsin samaan ilmiöön. Olin lähdössä kotiin erään herrasmiehen luota, ja avaimeni olivat kertakaikkiaan kateissa. Taas avaimia kovasti etsittiin huonolla tuloksella. Lopulta päätin antaa periksi ja päätin kiskoa sukkahousut jalkaani. Nyt alkoi kuulua tuttua kilinää ja kas, sieltä sukkahousujen kärjistä ne avaimeni löytyivät.

 

Nyt kysyisinkin, että kuka niitä avaimia kiikuttaa sinne sukkisten kärkeen ja ennenkaikkea miksi?

 

Lopuksi tahtoisin tunnustaa, että olosuhteiden pakosta jouduin muuttamaan kosken länsipuolelle. Kai kuitenkin hyväksytte minut asiakkaaksenne, koska aiemmin asuin monta vuotta Iidesrannassa.

 

Ja tämä asia on tärkeä. Vaikka olen jo varttunut, en ole vielä heittänyt kirvestäni kaivoon. On siis täysin mahdollista, että avaimeni päätyvät tulevaisuudessakin sukkahousujen kärkiosaan.

 

Jään innokkaana odottamaan vastaustanne.

 

Muutaman päivän kulutta se kaivattu vastaus tuli:

Hei Sari!

 

Länsitampere-kysymyksessä meille on tärkeää nimenomaan etninen alkuperä, eli palvelemme sinua mielellämme.

 

Meille tulee käsiteltäväksi vuosittain muutama vastaava sukkahousutapaus. Melko suurella varmuudella kaikissa on takana meille vanhastaan tuttu tekijä. Jokainen tapaus on tietenkin yksilöllinen, mutta kaikissa aikaisemmissa tapauksissa avainten katoaminen on kyllä saatu loppumaan muutamalla asiakaskäynnillä. 

 

Paras tapa edetä olisikin, että etsiväparimme kävisi suorittamassa kotikäynnin sukkahousujesi luona. Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme ongelman vakavuuden ja mahdolliset jatkotoimenpiteet, eikä se kustanna sinulle mitään. Mikäli sukkahousuasia tuntuu sinusta häiritsevän intiimiltä, voimme järjestää naisetsivän suorittamaan ensikäden tutkintaa.

 

Luottamuksellisin terveisin,

 

Etsivätoimisto Nekala

 

Täytyypi sanoa, että sukkahousuasia tuntuu melko intiimiltä asialta. Toisaalta minua kuitenkin kutkuttaa ajatus salskeasta miespuolisesta etsivästä sukkahousujeni lähimaastossa.

Nyt pitää tuumata tarkkaan jatkoa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Jorma Laine

Itse lähtisin näinkin epäTamperelaisesta (ylöjärveläisestä) ajatusmaailmasta, että ehkpä sinun kannattaisi ostaa itsellesi uusi Ameriikkalainen uutuustuote nimeltä:

AVAIMENPERÄ!

Tälläisessä tapauksessa suosisin Golfpallon kokoista, mutta myös keilapallon kokoisia on kai saatvilla. Vai mista ne huoltoaseman vessan avaimenperät tulee..?

Tai sitten puristella ne sukkikset läpi, ennen poliisin soittamista.. ainakin jatkossa, kun siellä ne tuntuu oleskelevan.. kadonneet esineet...

Salskeaan etsivään en osaa kommentoida muuta, kuin ettei MINULLA tulisi mieleenikään mikään etsivä.. tai joo.. jos sillä olisi sihteerikkö mukanaan..
:D

Tämän blogin suosituimmat