sarilait

Homeopatiaa

Tässä viime päivinä on ollut tosi nuutunut olo. On nuhaa ja köhää, ja välillä viluttaakin. Jotakin troppia siis tarvitsen. Hoksasin että kokeilen homeopatiaa.

 

Aloin tutkia asiaa tarkemmin. Homeopatiassahan on kyse siitä, että isoon määrään vettä tiputetaan tippa jotakin ainetta ja sit ravistellaan ihan vimmatusti. Koska se tippa liukenee isoon määrään vettä, sitä varsinaista ainetta ei enää lääkkeessä ole, vaan siihen veteen jää muistijälki kyseisestä aineesta.

 

Aloin muistella omia kouluaikojani, ja mitä siellä kerrottiin veden kiertokulusta. Juttuhan on niin, että vesi haihtuu auringonpaisteessa ilmakehään ja aikanaan sataa takaisin maahan. Tai jos hörppäsen lasin vettä, se vesi tulee pissan tai hien mukana takaisin kiertokulkuun. Kun juon lasin vettä, siinä siis kaiken logiikan mukaan on muistijälki kaikista maapallolla esiintyvistä aineista. Pakkohan sellainen jälki on olla, jos vedellä todella on jokin muisti.

 

Jos juon lasin vettä, saatan hörppäistä sisuksiini molekyylejä, joissa on esimerkiksi Napoleonin tai Mahadma Gandhin muistijälki.  Tai kun te hörppäätte vettä, saatatte saada sisuksiinne minun muistijälkeni.

 

Homeopatia ei siis voi perustua siihen, mitä sinne veteen tiputellaan. Sitä aineen muistijälkeähän on siellä jo valmiiksi. Kyse onkin siis ravistamisesta.

 

Otin puolen litran pullon ja täytin sen vesihanasta. Sit alkoi ihan vimmattu ravistaminen. Ravistelin pulloa molemmilla käsillä ja heitin pari kertaa ilmaankin. Nostelin kinttujani kiivaasti ja hihkuin isoon ääneen kaikenlaisia taikasanoja. Annoin välillä lantioni pyöriä ja kiljuin isoon ääneen Joikati Joikati ja bubbabubba ja välillä istahdin lattialle ja sanoin hitaasti Auuum samalla kun pyöritin pulloa varovasti käsissäni.

 

Olen nyt pari päivää ottanut hörpsyjä hyvin ravistetusta pullostani. Olo ei ole muuttunut miksikään. Mikä siis menee vikaan? Kyse ei voi olla varsinaisesti aineesta, koska siellähän on muistijälki kaikista mahdollisista aineista. Vian pitää siis olla siinä ravistustekniikassa. Osaiskos täällä joku homeopaatti kertoa, miten sitä vesipulloa pitää ravistaa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Seppo Hildén

Sari, sama vika kossun kanssa. Sitä vaikka ottaa useammankin tipan, niin muistijälkeä ei löydy kyllä yhtään sen illan tapahtumista.

En kyllä ole ravistellut koskaan kossupulloa. Pitäisiköhän?

Seppo Hildén

Antti, toi laittamasi linkin teksti oli niin hyvä, että laitetaan se tähän:

"Piti saada päivittäinen energiajuoma ja lähdin läheiseen Prismaan. Juomahyllyillä siinä samalla käytävällä oli kaksi sellaista parikymppistä siistiä sälliä, jotka tutkailivat olutpuolen tarjontaa:

"Mihin tätä ykkösoluttakaan enää tarvitaan? Kuka näitä juo?"

"Joku homeopaatti ottaa siitä raivokännit."

Olisi tullut kahvit nenästä jos olisin sellaista sillä hetkellä nauttinut. Toinen miehistä ilmeisesti huomasi reaktioni ja virnisti. Jaettu ilo on paras ilo."

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tuossa aiheeseen sopivaa tunnelmamusiikkia. Suosittelen lämpimästi näin viikonlopun kunniaksi.

Suomalainen slovari
http://www.youtube.com/watch?v=g2LPv4cnskI

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Homeopaatin potilas unohti ottaa lääkkeensä ja kuoli yliannostukseen. (Homeopaattien mukaan heidän valmisteensa ovat sitä tehokkaampia, mitä enemmän niitä on potensoitu, siis laimennettu. Tuo potilasraukka sai äärettömän monta kertaa potensoitua lääkettä...)

Luontaislääketieteen Instituutin Kaironin rehtorin sähköteknikko Antti Pietiäisen mukaan homeopaattinen valmiste kuuhulluuden parantamiseksi valmistetaan siten, että vettä pidetään kuunvalossa. Etelän auringon aiheuttamaan päänsärkyyn saadaan oiva lääke pitämällä vettä auringossa. Ja radioaktiivisen säteilyn haitat poistuvat nauttimalla vettä, jota on pidetty röntgensäteilyssä. Ja korkeasti potensoitu valmiste on vaaratonta ellei sitten satu potemaan vaivaa, jonka anamneesi on lähellä sitä, mihin kyseinen valmiste on tarkoitettu. Silloin jopa kuolee.

Homeopaattien mukaan auringon polttamaan ihoon tehoaa siis vesi, jota on pidetty auringossa. Mikä lääkevarasto meillä onkaan Suomen järvissä. Nyt kaikki lääketehtaita perustamaan. Kyllä lama nyt lähtee...

Käyttäjän MattiUusimies kuva
Matti Uusimies

Täähän lähentelee jo alkemiaa. Olet pätevä ja voimakas vesielementaalinen alkemisti... Onneksi olkoon. Tuloksesta viis, ei sitä viisasten kivestäkään heti voi tavoittaa.

Tämän blogin suosituimmat